Živánská podle Marie
Suroviny
kuřecí prsa
vepřová panenka
zvěřina
anglická slanina
červená paprika - lusk
hořčice
sůl
pepř
cibule
Postup
Maso nakrájím na stejné díly, vepřové potřu z jedné strany obyčejnou hořčicí, cibuli nakrájím na kolečka. Na alobal skládám maso vedle sebe, prokládám anglickou, cibulí, paprikou asi jako když se dělá ražničí.
Maso opepřím a posolím, posypu grilovacím kořením, přimačknu k sobě. Zabalím do alobalu.
Velikost řídím podle pekáče, na kterém pečeni dám péct. Alobal utěsním a dám do trouby.
Peču necelou hodinu v mírné troubě, rozbalím a nechám dopéct.
Pečeni krájím šikmo a podávám s bramborem v jakékoli úpravě.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) vojta,
Zobrazeno 5 438x
Komentáře receptu Živánská podle Marie
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!