Kapustové karbenátky

Suroviny

4 porce
500g mražené kapusty
150g anglické slaniny
2 rohlíky
4 vejce
2 stroužky česneku
1 cibule
50g hrubé mouky
strouhanka
mléko
sůl
pepř
majoránka

ukázka receptu Kapustové karbenátky
Posunovut vlevo
ukázka receptu Kapustové karbenátky
Posunout vpravo

Postup

Zmrazenou kapustu krátce povaříme ve vroucí vodě a scedíme. Rohlíky nakrájíme a namočíme v troše mléka. Smícháme s nadrobno nakrájenou cibulí, utřeným česnekem a na kostičky nakrájenou anglickou slaninou. Přidáme dvě vejce, sůl, pepř a majoránku. Smícháme s kapustou a podle potřeby zahustíme hrubou moukou a strouhankou.
Tvoříme menší placičky, které namočíme v rozšlehaném vejci a obalíme ve strouhance. Smažíme po obou stranách v rozpáleném tuku nebo na oleji.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5 735x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,00 (počet: 5) 8,00 5 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kapustové karbenátky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist