Chlebový kvas II
Suroviny
250 g žitné mouky
250 ml 30°C teplé převařené vody
1 cibule – lze nahradit 2 lžícemi šťávy z kysaného zelí nebo 1 lžící rumu
Postup
Do velké mísy nebo sklenice nasypeme mouku, přidáme vodu a jemně nastrouhanou cibuli. Dobře promícháme a celé zabalíme do mikrotenové fólie a přikryjeme utěrkou. Necháme stát v klidu na teplém místě 3 dny.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3 848x
Hodnocení receptu:
9,00 (počet: 2)
9,00
2
10
Komentáře receptu Chlebový kvas II
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!