Játra pana starosty

Suroviny

600 g vepřových jater
50 g oleje
pepř
100 g cibule
karí koření
40 g kečupu
2 feferonky
100 ml vody
sůl
120 g ušlehané smetany
4 dlouhé sterilované feferonky na ozdobu

recept nemá fotografii

Postup

Očištěná játra nakrájíme na nudličky, opečeme na horkém oleji, opepříme, vložíme nakrájenou cibuli a za stálého míchání orestujeme. Přidáme trochu karí koření, kečup, podlijeme vodou, vložíme nasekané feferonky a dusíme doměkka. Ke konci osolíme. Na talíři ozdobíme játra proužkem ušlehané smetany, na kterou položíme dlouhou feferonku.

Příloha: rýže, hranolky nebo krokety,
zeleninový salát

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 7 108x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6,17 (počet: 6) 6,17 6 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Játra pana starosty


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist