Játra pana starosty
Suroviny
600 g vepřových jater
50 g oleje
pepř
100 g cibule
karí koření
40 g kečupu
2 feferonky
100 ml vody
sůl
120 g ušlehané smetany
4 dlouhé sterilované feferonky na ozdobu
Postup
Očištěná játra nakrájíme na nudličky, opečeme na horkém oleji, opepříme, vložíme nakrájenou cibuli a za stálého míchání orestujeme. Přidáme trochu karí koření, kečup, podlijeme vodou, vložíme nasekané feferonky a dusíme doměkka. Ke konci osolíme. Na talíři ozdobíme játra proužkem ušlehané smetany, na kterou položíme dlouhou feferonku.
Příloha: rýže, hranolky nebo krokety,
zeleninový salát
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 7 108x
Komentáře receptu Játra pana starosty
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!