Hlívová jehla s játry
Suroviny
4 kloboučky hlívy ústřičné
4 plátky vepřových jater
4 plátky vepřového masa
8 plátků uzené slaniny
1 větší cibule
2 rajčata
sůl, pepř
olej
Postup
Všechny suroviny nakrájíme na kousky, vepřové maso osolíme a opepříme (játra ne, ztvrdla by). Maso potřeme ze všech stran olejem. Na jehlu nebo špejli napichujeme střídavě maso, hlívu, játra, slaninu, cibuli a kolečko rajčete, postup opakujeme. Špíz opékáme na grilu nebo v troubě. Jehly položíme na pekáč příčně, aby do něk mohla odkapávat šťáva.
Podáváme horké s chlebem nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 2 957x
Komentáře receptu Hlívová jehla s játry
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!