Pečený pstruh plněný hlívou

Suroviny

1-2 pstruzi
hlíva ústřičná
citrónová šťáva
mletý kmín
sůl, pepř
hladká mouka
olej
máslo
alobal

recept nemá fotografii

Postup

Ryby opláchneme a necháme okapat. Břišní dutinu pokapeme citrónovou šťávou. Hlívu nakrájíme na kousky a podusíme ji na oleji s kmínem, solí a pepřem. Necháme vychladnout a pak houby umeleme na masovém strojku nebo jemně nasekáme. Hmotou naplníme pstruhy a zajistíme párátky nebo jehlami. Ryby obalíme v mouce. 2 pláty alobalu potřeme rozpuštěným máslem, na každý položíme pstruha a dobře uzavřeme. Pečeme v horké troubě na plechu asi 20 minut.
Podáváme s hranolky nebo bramborovou kaší

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5 461x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10,00 (počet: 1) 10,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pečený pstruh plněný hlívou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist