Zabijačková klobása
Suroviny
450 g vepřové plece
400 g vepřového bůčku
20 g česneku
sůl
kmín
mletá paprika
mletý pepř
100 ml vody
střeva podle potřeby
Postup
Maso nahrubo umeleme, přidáme očištěný prolisovaný česnek, sůl, pepř, papriku, kmín a vodu a vše dobře promícháme. Směs pak plníme do střev. Klobásy zvolna opékáme na tuku. Můžeme je dopéci v troubě.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3 541x
Hodnocení receptu:
8,50 (počet: 2)
8,50
2
10
Komentáře receptu Zabijačková klobása
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!