Salát z hlívy a zelených fazolek
Suroviny
300 g mladých kazolek
400 g hlívy ústřičné
2 lžíce másla
sůl, pepř
Zálivka:
3 lžíce olivového oleje
1 lžíce sherry
1 lžíce zakysané smetany
1 lžička cukru
sůl, pepř
1 lžička nasekaného kerblíku
1 lžička nasekaných estragonových výhonků
Postup
Fazolky nakrájíme na kousky a povaříme je 10 – 12 minut ve slané vodě. Na rozpuštěném másle podusíme 20 minut kloboučky hlívy nakrájené na proužky. Osolíme, opepříme a smícháme s okapanými fazolkami. Nakaone přidáme zálivku a necháme 20 minut odležet.
Vhodné jako příloha k hlavnímu jídlu.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3 029x
Komentáře receptu Salát z hlívy a zelených fazolek
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!