Dušená mrkev s vepřovým

Suroviny

Vepřová kotleta nebo plec
mrkev
máslo - Rama Coulines
cibule
sůl, pepř
vegeta
cukr
jíška

ukázka receptu Dušená mrkev s vepřovým
Posunovut vlevo
ukázka receptu Dušená mrkev s vepřovým
Posunout vpravo

Postup

Na másle necháme zpěnit cibulku (nejlépe v tlakáči), přidáme na malé kostičky nakrájené a osolené a opepřené maso (cca 2-4 kotlety) a orestujeme. Poté přidáme na kolečka nakrájenou mrkev (na struhadle)v množství cca o polovinu víc než je množství masa) a osmahneme.
Zalijeme vodou a necháme vařit v tlakáči cca 30 minut.
Na závěr dochutíme vegetou a cca 3-5 lžiček cukru (dle chuti). Zahustíme jíškou (používám granulovanou).
Příloha: vařený brambor

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 7 925x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6,33 (počet: 15) 6,33 15 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Dušená mrkev s vepřovým

anonym: středa 26. března 2014
Neuvěřitelný humus! Mrkev po půl hodině v tlakáči bude jak sračka, zahuštění granulovanou jíškou, to je taky kulinářská bomba.
Mrkev se přidává až k téměř hotovému masu a dělá se jen tak dlouho, aby křupala.
Ochucuje se zázvorem, trochou pepře a špetičkou muškátového květu.
Tohle je šlichta bez chuti a zápachu.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist