Zapečené brambory se žampiony a šlehačkou
Suroviny
Brambory
sterilované krájené žampiony
kmín
sůl
strouhaný sýr - cihla
šlehačka
máslo (např. Rama Coulines)
Postup
Pekáček vytřeme máslem a na dno poskládáme na kolečka nakrájené (syrové) brambory. Posolíme je, dáme na ně vrstvu žampionů, nastrouhaného sýra a kmín. Vytvoříme druhou vrstvu na kolečka pokrájených brambor, osolíme, přidáme žampiony, zbytek strouhaného sýra a kmín. Celé to zalijeme šlehačkou a dáme péci do trouby.
Pečeme cca 60 min při 180°C (Dokud povrch nezezlátne).
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Markéta,
Zobrazeno 6 659x
Hodnocení receptu:
7,54 (počet: 13)
7,54
13
10
Komentáře receptu Zapečené brambory se žampiony a šlehačkou
anonym: | neděle 23. října 2011 |
Já si myslím, že to musí být dobré :) | |
anonym: | pátek 25. prosince 2009 |
Já myslím, že si tam každý může dát co chce, pokud máte čerstvé žapmióny, dejte si tam čerstvé, nám sterilované nevadí a jsou většinou hned po ruce. Navíc ani v obchodě nejsou žampiony úplně nejčerstvější, že?! Pokud si je nepěstujete ve sklepě ... | |
anonym: | čtvrtek 24. prosince 2009 |
má! sterilizované žampiony! proč tam dávat takový hnus?není lepší jídlo z čerstvých potravin? =) | |
anonym: | středa 5. srpna 2009 |
Hmmm ;) | |
anonym: | neděle 10. srpna 2008 |
To nemá chybu :o) |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!