Treska se zeleninou

Suroviny

600 g filé z tresky
800 ml rybího vývaru (může být z kostky)
12 menších mrkví
1 salátová okurka
1 lžíce másla
20 ml bílého vína
sůl
pepř
4 snítky kopru

recept nemá fotografii

Postup

Okurku oloupeme a podélně rozpůlíme. Zbavíme ji jader a nakrájíme jí na tenké plátky.
Mrkev očistíme, omyjeme, ale necháme jí asi 2 cm natě. V kastrole rozehřejeme máslo a podusíme na něm okurku. Filé omyjeme a osušíme a společně s mrkví v celku přidáme k podušené okurce. Necháme asi 7 minut bez pokličky vařit na mírném ohni.

Rybí vývar smícháme s bílým vínem, rybu se zeleninou jím podlijeme a dusíme 5 minut. Kopr propláchneme, vyklepeme z něj vodu a nasekáme najemno. Tresku se zeleninou upravíme na talíře, posypeme koprem. Podáváme s pečenými nebo vařenými bramborami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 996x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9,00 (počet: 1) 9,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Treska se zeleninou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist