Zapečené těstoviny s drůbežím masem

Suroviny

500 g vařeného drůbežího masa
250 g těstovin (mušle)
1 l masového vývaru
300 g mražené zeleniny
200 g smetany
3 vejce
100 g strouhaného sýra
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Vývar přivedeme k varu a těstoviny v něm uvaříme podle návodu. Poté je slijeme, prudce ochladíme ve studené vodě a odstavíme stranou.

Drůbeží maso nakrájíme na menší kousky. Zmrazenou zeleninu necháme rozmrazit (je možné použít i již vařenou zeleninu).

Troubu předehřejeme na 200 °C. Zapékací mísu dobře vymastíme a po vrstvách do ní vkládáme těstoviny, maso a zeleninu. Jako poslední vrstvu dáváme těstoviny.

Vejce rozšleháme se smetanou, trošku osolíme, opepříme. Rozšlehané vejce nalijeme na těstoviny v míse a posypeme strouhaným sýrem. Zapékáme asi 30 minut, až se sýr rozpustí a vytvoří zlatavou kůrku na povrchu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 654x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,00 (počet: 1) 8,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zapečené těstoviny s drůbežím masem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist