Cikánské hovězí řezy
Suroviny
l kg hovězího zadního
3 velké cibule
půl skleničky naložené kapie
půl sáčku mraženého hrášku
sůl, pepř dle chuti
lžíce worcestru
olej
Postup
Maso nakrájíme na plátky a z nich nakrájíme úzké nudle. Vložíme na rozpálený olej, osolíme, opepříme, orestujeme a přisypeme na jemné proužky nakrájené cibule. Dusíme, za občasného podlévání, doměkka. Chviličku před dokončením přidáme nakrájenou kapii a hrášek, prohřejeme, dochutíme. Nezahušťujeme, zahustí cibule. Podáváme s rýží.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Jarka,
Zobrazeno 4 323x
Hodnocení receptu:
6,00 (počet: 3)
6,00
3
10
Komentáře receptu Cikánské hovězí řezy
Markéta: | pátek 11. ledna 2013 |
Ono tam je někde napsáno, že je to z cikána??? Já tam čtu pouze "cikánské"... | |
anonym: | sobota 22. prosince 2012 |
je tp opravdu jako z cikáma? |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!