Gaspačo

Suroviny

½ lahve kečupu
4 lžíce hořčice (francouzské nebo Bona)
1 lžíce mleté pálivé papriky (chillies)
2 lžíce oleje
1 lžička mletého pepře
2 lžičky worcestru
15 stroužků česneku

recept nemá fotografii

Postup

Česnek oloupeme, utřeme se solí a přidáme všechny přísady. Dobře promícháme a necháme 24 hodin uležet v lednici.
Pasta je velmi ostrá, namáčíme v ní kolečka rohlíků.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 15 267x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 4,08 (počet: 13) 4,08 13 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Gaspačo

Lucie: úterý 18. června 2013
gaspačo a kečup???? Ubohé, stydím se za vás lidi jestli tohle dokáže sníst.
Dalibor: středa 29. května 2013
Gaspačo a kečup? to si děláte srandu ne.
anonym: čtvrtek 22. května 2008
V tomto případě se nejedná o polévku, ale o pastu - je vynikající např. na Silvestra k alkoholu.
anonym: čtvrtek 22. května 2008
velice chutná polévka,kdo ji zvládne zde v česku,má můj obdiv.
anonym: pondělí 12. května 2008
Ovšem, díky za upozornění, počítač si sám provedl úpravu.
anonym: neděle 11. května 2008
nemá tam být worcesteru místo orchestru?

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist