Gaspačo
Suroviny
½ lahve kečupu
4 lžíce hořčice (francouzské nebo Bona)
1 lžíce mleté pálivé papriky (chillies)
2 lžíce oleje
1 lžička mletého pepře
2 lžičky worcestru
15 stroužků česneku
Postup
Česnek oloupeme, utřeme se solí a přidáme všechny přísady. Dobře promícháme a necháme 24 hodin uležet v lednici.
Pasta je velmi ostrá, namáčíme v ní kolečka rohlíků.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 15 267x
Hodnocení receptu:
4,08 (počet: 13)
4,08
13
10
Komentáře receptu Gaspačo
Lucie: | úterý 18. června 2013 |
gaspačo a kečup???? Ubohé, stydím se za vás lidi jestli tohle dokáže sníst. | |
Dalibor: | středa 29. května 2013 |
Gaspačo a kečup? to si děláte srandu ne. | |
anonym: | čtvrtek 22. května 2008 |
V tomto případě se nejedná o polévku, ale o pastu - je vynikající např. na Silvestra k alkoholu. | |
anonym: | čtvrtek 22. května 2008 |
velice chutná polévka,kdo ji zvládne zde v česku,má můj obdiv. | |
anonym: | pondělí 12. května 2008 |
Ovšem, díky za upozornění, počítač si sám provedl úpravu. | |
anonym: | neděle 11. května 2008 |
nemá tam být worcesteru místo orchestru? |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!