Džus z pomerančů a mrkve II
Suroviny
2 celé chemicky neošetřené pomeranče
500 g mrkve
8 l vody
1 kg cukru
50 g kyseliny citrónové
Postup
Pomeranče omyjeme, mrkve očistíme, obojí nakrájíme na menší kousky a dáme na 30-40 minut vařit v 1 l vody. Necháme vychladnout a dobře rozmixujeme. Svaříme cukr v 8 l vody a přidáme kyselinu citrónovou. Smícháme cukrovou vodu s rozmixovanými pomeranči, přecedíme a případně můžeme dobarvit potravinářskou barvou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3 794x
Hodnocení receptu:
6,00 (počet: 4)
6,00
4
10
Komentáře receptu Džus z pomerančů a mrkve II
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!