Třasák

Suroviny

1x hotový dortový korpus
1x Créme Olé od Dr.Oetkera, vanilkový puding
bez vaření
1x Smeta-fix od Dr.Oetkera, ztužovač šlehačky
1x smetanu na šlehání
1x ananasový kompot, střední, kousky

ukázka receptu Třasák
Posunovut vlevo
ukázka receptu Třasák
Posunout vpravo

Postup

- do větší dózy s těsnícím víkem dáme všechny
přísady
- doporučuji ananasové kousky ještě pokrájet
na menší,ale nemusí se
- uzavřeme dózu a třeseme a třeseme,dokud to
neztuhne
- no a je hotovo, stačí dózu otevřít a nanést
na korpus
- možno okrášlit šlehačkou...(bohužel jsem jí
zrovna neměla)

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 11 297x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7,71 (počet: 21) 7,71 21 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Třasák

anonym: sobota 2. března 2013
je to také známo pod názvem "Hrk, hrk dezert" je to také moc dobré s 2 malými plechovkami mandarinkového kompotu
anonym: čtvrtek 22. března 2012
pokud máte čas je skvělé navrch nanést takovou mírně ztuhlou želatinu
anonym: neděle 24. července 2011
Znám pod názvem hrkací dort.
anonym: pondělí 1. listopadu 2010
já ho znám pod názvem: 3- minutový dort !!!

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist