Medailonky z divočáka

Suroviny

600 g hřbetu z divočáka bez kosti
100 g šunky
olej
Marináda:
1 dl oleje
sůl
mletý černý pepř
chilli koření
tymián
čerstvý rozmarýn
2 lžíce koňaku
Opečená rajčata:
2 rajčata
sůl
mletý pepř
provensálské koření
3 lžíce hladké mouky
1 vejce
0,5 dl bílého vína
3 lžíce strouhaného sýra
olej

recept nemá fotografii

Postup

Maso opláchneme, odblaníme, nakrájíme na plátky, mírně naklepeme, vložíme do mísy, zalijeme marinádou a na chladném místě necháme několik hodin marinovat. Na rozehřátím roštu grilujeme po dobu 5 minut z každé strany. Na troše oleje osmažíme šunku nakrájenou na nudličky. Medailonky podáváme posypané šunkou a s opečenými rajčaty.

Marináda:
Olej smícháme se solí, pepřem a chilli kořením, tymiánem, nasekaným rozmarýnem a koňakem.

Opečená rajčata:
Rajčata nakrájíme na kolečka, osolíme, opepříme a posypeme provensálským kořením. Z mouky, vejce, vína a sýra vypracujeme husté těstíčko, rajčata v něm namočíme a na rozehřátím oleji smažíme z obou stran.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 12 382x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6,40 (počet: 5) 6,40 5 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Medailonky z divočáka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist