Pikantní masová nádivka
Suroviny
150 g vepřového masa
200 g uzeného masa
5 rohlíků
5 vajec
5 stroužků česneku
300 ml mléka
majoránka
mleté černé koření
sůl
petrželová nať
olej na vymaštění
Postup
Rohlíky nakrájíme na kolečka a zalijeme vlažným mlékem. Vepřové a uzené maso nakrájíme na malé kousky. Z namočených rohlíků vymačkáme mléko, položíme je do mísy, přidáme maso, žloutky, prolisovaný česnek, majoránku, osolíme, okořeníme a dobře promícháme. Nakonec zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků a nasekanou petrželku. Směs vložíme do vymazané ohnivzdorné mísy a dáme zapéci na 40 minut při 170.C (horkovzdušná trouba 160.C, plynová trouba stupeň 3).
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 4 878x
Komentáře receptu Pikantní masová nádivka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!