Pikantní masová nádivka

Suroviny

150 g vepřového masa
200 g uzeného masa
5 rohlíků
5 vajec
5 stroužků česneku
300 ml mléka
majoránka
mleté černé koření
sůl
petrželová nať
olej na vymaštění

recept nemá fotografii

Postup

Rohlíky nakrájíme na kolečka a zalijeme vlažným mlékem. Vepřové a uzené maso nakrájíme na malé kousky. Z namočených rohlíků vymačkáme mléko, položíme je do mísy, přidáme maso, žloutky, prolisovaný česnek, majoránku, osolíme, okořeníme a dobře promícháme. Nakonec zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků a nasekanou petrželku. Směs vložíme do vymazané ohnivzdorné mísy a dáme zapéci na 40 minut při 170.C (horkovzdušná trouba 160.C, plynová trouba stupeň 3).

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 878x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 4,00 (počet: 3) 4,00 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pikantní masová nádivka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist