Pstruh na zelenině

Suroviny

(pro 4 osoby)
4 filety ze pstruha po 80 g
90 g perličkových krup nebo dlouhozrnné rýže
500 ml zeleninového vývaru
200 g květáku
200 g brokolice
2 papriky
špetka mletého kmínu
1 lžíce másla
sůl, pepř

recept nemá fotografii

Postup

Krupky vsypeme do síta, propláchneme a necháme okapat. Pak je dáme do vývaru a vaříme 25 minut. Květák a brokolici očistíme, omyjeme a rozdělíme na růžičky. Papriky omyjeme, očistíme, zbavíme semeníku a nakrájíme na kostičky, Všechnu zeleninu přidáme ke krupkám. Osolíme, opepříme a vaříme dalších 10 minut. Filety ze pstruha omyjeme, osušíme, osolíme a slabě pokmínujeme. Na pánvi rozehřejeme máslo a pstruha na něm opékáme z každé strany asi 5 minut. Krupky a rybu rozdělíme na talíře a hned podáváme.

Na osobu: energetická hodnota 250 kcal, bílkoviny 20 g, tuky 9 g, sacharidy 21 g

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 996x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9,00 (počet: 2) 9,00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pstruh na zelenině


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist