Hnědé máslo (beure noisette)
Suroviny
125 g másla
1-3 lžíce citrónové šťávy
2 lžíce sekané petrželky
Postup
Máslo zahřejeme na pánvi dozlatova (získá tak oříškové aroma) Pak ho okamžitě sejmeme z ohně, vmícháme citrónovou šťávu petrželku. Pokrm jím přeléváme, dokud ještě pění.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3 546x
Hodnocení receptu:
9,00 (počet: 3)
9,00
3
10
Komentáře receptu Hnědé máslo (beure noisette)
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!