Krůtí guláš

Suroviny

125 g krůtích prsíček
300 g brambor
zeleninový vývar z kostky
1 lžička kari
1/2 lžičky sladké papriky
30 g mraženého hrášku
1 lžíce oleje
50 g žampiónů
pórek
10 g másla
10 g hladké mouky
40 ml kyselé smetany
koryandr
sůl, pepř

recept nemá fotografii

Postup

Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky, vložíme je do vývaru s kari a asi 15 minut vaříme. Po 10 minutách přidáme hrášek. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky, které opékáme 10 minut na oleji. Osolíme, opepříme, ochutíme paprikou a vyjmeme. Pórek omyjeme a nakrájíme na kolečka. Houby rozpůlíme a společně s pórkem podusíme ve šťávě z masa. Dochutíme solí a pepřem. Brambory a hrášek necháme okapat, vývar zachytíme a doplníme do 200 ml. Rozehřejeme olej, opražíme na něm mouku, zalijeme vývarem a povaříme asi 5 minut. Pak vmícháme smetanu. Dochutíme solí a kari. Brambory, zeleninu a maso vložíme do omáčky a prohřejeme. Porce guláše na talíři posypeme koryandrem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6 372x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7,00 (počet: 3) 7,00 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Krůtí guláš


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist