Salát z celeru, křenu a jablek

Suroviny

(pro 4 osoby)
70 g křenu
200 g celeru
300 g zelených jablek
50 g vlašských ořechů
120 g lehké majonézy
cukr
sůl
bílý pepř
případně citrónová šťáva

recept nemá fotografii

Postup

Celer očistíme, nakrájíme na tenké nudličky, spaříme ve vroucí vodě a necháme okapat. Křen očistíme, nastrouháme najemno a smícháme v misce s okapaným celerem. Jablka oloupeme, nakrájíme na tenké nudličky a přidáme do misky. Jádra ořechů nasekáme nadrobno a krátce povaříme v trošce vody. Necháme chvíli okapat na cedníku a přidáme je do misky. Vše smícháme s majonézou, dochutíme solí, cukrem a pepřem.
Pokud jsou jablka kyselejší, přidáme cukr, pokud příliš sladká, přidáme několik kapek citrónové šťávy.
Porce salátu zdobíme růžičkou jablečné slupky nebo dílky jablka.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 762x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,00 (počet: 1) 8,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Salát z celeru, křenu a jablek


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist