Muškátový oříšek

Muškátový oříšek koření svou sladkou pálivou hořkostí tolik pokrmů s rozličnou chutí, že se dá sestavit celý seznam.

1. Nápoje: aromatizuje koktejly, jež podáváme před jídlem, rajčatovou a zeleninovou šťávu, mléčné nápoje, horkou citronovou šťávu, svařené víno i punč a dokonce i kakao.

2. Slané pokrmy: aromatizuje květák, růžičkovou kapustu, pórek, špenát, knedlíčky do polévky, bramborové knedlíky a kaši, máslové a jiné bílé omáčky, masové vývary, slané rýžové pokrmy, pokrmy ze sekaného masa a rajčatovou omáčku, zeleninové polévky, všechny pokrmy z mletého masa, telecí maso, jemné ryby, paštiky a grilovaná drůbeží masa.

3. Sladké pokrmy: špetka muškátového oříšku patří také do vánočního pečiva, lívanců, jablkového závinu, čajového pečiva, ovocných dortů, zmrzliny, šlehačky a hruškového kompotu.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist