Zázvor

Zázvor je tropická rostlina, kterou můžeme přidávat do sladkých i slaných pokrmů. Jeho použití v kuchyni je mnohostranné: je nepostradatelný pro ty, kteří rádi vaří čínské, indické a indonéské pokrmy. Výborně chutná vepřová pečeně se silnou opečenou kůrkou, je-li potřena zázvorem. Je vhodný ke všem pokrmům z drůbeže, do sekané, grilovaným rybám i do všech pokrmů, jež se podávají s rýží. Je výtečný jako přísada k houbám, do hruškových kompotů, k nakládané dýni. Při přípravě marmelád a želé to bez zázvoru v dobré kuchyni nejde.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist