Kari

Znalci kari nikdy nemluví o koření kari jako takovém, nýbrž míní hned hotová jídla, jako je zeleninové kari, rybí kari a populární kuřecí kari. Tím je již krátce řečeno, se kterými pokrmy se kari snáší. Kari a rýže patří bezpodmínečně k sobě.

Vynikající je polévka s kari, se sladkou smetanou a žloutkem a krémové omáčky s kari. Natvrdo vařená vajíčka, karbanátky, různá sekaná masa, jídla z paprikových lusků, čočka a okurkový salát získávají přidáním kari výborné aroma.

Kari je žlutavě hnědý prášek s vysoce aromatickou chutí a vůní. Kari neroste na stromech či keřích, nýbrž je to směs dvanácti až patnácti většinou tropických koření. Složení kari není jednotné, není standardní recept, mění se podle země a jejich zvyklostí.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist