Vajíčková pomazánka

Suroviny

4-5 vajec
máslo (margarín)
plnotučná hořčice
pepř
petrželka

recept nemá fotografii

Postup

Natvrdo uvařená a zchlazená vajíčka drobně pokrájíme a nasypeme do misky, kde už je připravené máslo, opatrně mícháme a podle chuti přidáváme hořčici a pepř.
Jemnou pomazánku vložíme na chvíli do lednice a podáváme s vekou, bagetou či celozrnným pečivem - ideální v kombinaci s hlávkovým salátem jako lehká večeře v horkých letních dnech.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 7 021x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,00 (počet: 10) 8,00 10 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vajíčková pomazánka

anonym: čtvrtek 4. dubna 2013
ještě trochu na jemno nasekanou cibulku:)
anonym: středa 4. srpna 2010
myslim si ze je super
anonym: úterý 16. března 2010
neni to špatne
anonym: úterý 20. května 2008
Fakt dobrá a rychlá
anonym: úterý 10. dubna 2007
Super jednoduchá pomazánka! U nás doma moc nemusíme majolku, ale milujeme hořčici, takže je to recept přesně pro nás! :)Akorát jsem místo plnotučné dala kremžskou a taky mňamka!

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist