Čertova pomazánka
Suroviny
Velký uzenáč nebo uzená makrela
50 g majolky
2 natvrdo vařená vejce
sladkokyselá okurka
paprika sterilovaná v oleji
kousek cibule
hořčice
citronová šťáva
sůl
Postup
Rybu pečlivě vykostíme, zbavíme kůže a maso spolu s vejci, cibulí a okapanou paprikou umeleme.
Směs spojíme majonézou, přidáme na kostičky nakrájenou okurku, ochutíme hořčicí, citronovou šťávou a solí. Necháme proležet.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Markéta,
Zobrazeno 3 779x
Hodnocení receptu:
6,00 (počet: 5)
6,00
5
10
Komentáře receptu Čertova pomazánka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!