Drůbeží perkelt
Suroviny
400 g drůbežího masa
3 cibule
2 stroužky česneku
olej
sůl
mletý bílý pepř
kmín
1 lžíce mleté červené papriky
2 lžíce červeného vinného octa
4 lžíce pikantního leča
celerová a petrželová nať
kousek feferonky
Postup
Pokud je třeba, maso vykostíme, opláchneme, osušíme a nakrájíme na menší kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na osminky, česnek oloupeme a nadrobno nasekáme. Na rozehřátém oleji opečeme maso, přidáme cibuli, česnek a krátce spolu opékáme. Potom přidáme sůl, pepř, kmín, papriku, ocet, lečo, podlijeme vařící vodou, přikryjeme a dusíme asi 45 minut. Během dušení občas promícháme. Nakonec přidáme nasekané natě.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 4 229x
Komentáře receptu Drůbeží perkelt
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!