Drůbeží perkelt

Suroviny

400 g drůbežího masa
3 cibule
2 stroužky česneku
olej
sůl
mletý bílý pepř
kmín
1 lžíce mleté červené papriky
2 lžíce červeného vinného octa
4 lžíce pikantního leča
celerová a petrželová nať
kousek feferonky

recept nemá fotografii

Postup

Pokud je třeba, maso vykostíme, opláchneme, osušíme a nakrájíme na menší kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na osminky, česnek oloupeme a nadrobno nasekáme. Na rozehřátém oleji opečeme maso, přidáme cibuli, česnek a krátce spolu opékáme. Potom přidáme sůl, pepř, kmín, papriku, ocet, lečo, podlijeme vařící vodou, přikryjeme a dusíme asi 45 minut. Během dušení občas promícháme. Nakonec přidáme nasekané natě.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 229x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5,00 (počet: 1) 5,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Drůbeží perkelt


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist