Grilovaný pstruh ve slanině

Suroviny

4 pstruzi
citronová šťáva
50 g másla
česnek
sůl, pepř
anglická slanina (12 - 16 plátků)
máslo na potírání

recept nemá fotografii

Postup

Vykuchané pstruhy omyjeme a osušíme. V břišní dutině je potřeme citronovou šťávou a necháme asi půl hodiny odležet v chladnu. 50 g másla rozšleháme s utřeným nebo prolisovaným česnekem, solí a pepřem. Potom citronovou šťávu z pstruhů otřeme a břišní dutinu vymažeme česnekovým máslem. Každého pstruha obalíme 3-4 plátky anglické slaniny. Takto upravené pstruhy můžeme grilovat z každé strany asi 8 minut nebo péci v troubě. Během tepelné přípravy je potíráme máslem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5 589x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5,50 (počet: 4) 5,50 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Grilovaný pstruh ve slanině

anonym: neděle 11. února 2007
Je to dobrý recept.Hned si hodu vyskoušet.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist